Sambutan Hari Raya (Penutup Syawal) with Artis~!

20:06:00

Assalamualaikum..

Salam 1 Zulkaedah! hehe.. semalam last syawal. Ni nak cite ni! Malam tadi, Nas dan keluarga dijemput oleh seorang producer "ARIE ZAHARI PRODUCTION." untuk pergi rumah terbuka yang diorang buat kat Bukit Meringin. Tempat yang sama, masa diorang shooting.. Nas ade waktu diorang shooting tu. Diorang shooting cerita "Puteri Labu". So, korang tunggulah kemunculan cerita tu! Channel berape, Nas tak ingat. Para pelakonnya, Syafiq Kyle, Nad Zainal, Cristina Suzanne, Adam Shah and ramai lagi.. Nas ada tangkap beberape gambar mase diorang shooting.








                                                     
 Photos Of the DAY!!




 Ok, back to the topic... So, yeah Nas dan keluarga dijemput ke rumah terbuka diorg..


Shamsul Ghau Ghau




Photobooth dulu~
So, itulah antara para artis yang datang masa rumah terbuka tu.. Tak banyak sangat gambar cause tak banyak artis yang Nas minat.. Nas baru berharap dapat jumpa Aeril Zafrel ke, Wawa Zainal ke, Schawalara ke.. hehehe.. tapi x dpt.. a.k.a tak datang.. haha! Kalau nak cakap pasal makanan, korang rase makanan die vogue tak?? fikir2! tik tok tik tok.. time is running out~ hihihi.. Ok, actually makanan dia biase2 je.. tak vogue.. plus buat kat rumah yg diorg shoot je.. bukannya hotel 5 bintang! makanannya ade nasi impit, ayam masak merah, lemang, satay, kuah kacang, sandwiches, candies, marshmallow bersalut chocolate fountain.. yeah something like that.. Sape yang terliur tu cepat2lah ambik tisu, lap ye? Karang banjir tak tentu pasal.. hihihi well, itulah serba sedikit yang Nas boleh kongsikan buat blogger semua.. Oh! sebelum Nas nak akhiri bebelan Nas, Nas nak cakap yang Nas ade buat community kat google+.. korg search lah Malaysian Blogger.. Tujuan Nas buat tu, cause nak menambah friends and get to know each other... a.k.a merapatkan ukhuwah.. hehe ok,itu je kot.

Last Picture!! Kelas Kau Jemah!!

mohon jangan gelak! Nas tahu Nas tak lawo~!







You Might Also Like

0 comments

Popular Posts