Project Designing Blog!

20:22:00

ASSLAMUALAIKUM

Hari ini Nas sangat happy cause this is the first time Nas cantikkan blog orang! Alhamdulillah, Nas sangat puas hati dengan kerja Nas.. (tapi tak tahulah orang nye suka atau tidak cause dia tak tengok lagi hasilnya) hehe.. Ingat lagi, dulu Nas stress sangat tengok blog sendiri sebab serabut tengok blog buruk sangat! Sekarang ok dah.. (yelah kot? haha) Sekarang Nas pula buatkan orang punya.. 

Actually orangnya kawan baik Nas juga.. Dia dah lama mintak suruh cantikkan blog dia, tapi Nas takde masa. Jadi cuti sekolah yang panjang ni Nas ambil kesempatan untuk tolong cantikkan blog dia. Hopefully kau suka lah ek Qilah! Aku buat ni satu malam je..

Bagi sesiapa yang nak Nas cantikkan blog korang, boleh bagitahu kat mana-mana.. kat ruang comment ke, insta ke, twitter ke, facebook ke bagi jelah tahu. Tapi! Kena bayar dululah.. hehe. Bayarannya tak terfikir lagi nak charge berapa? Tapi tak lebih RM10.. 

Now, ini ada sedikit preview blog kawan Nas tu. 

ATTENTION!! K-POP DETECTED!



For those who want to see this blog, you guys can click the link below 

You Might Also Like

2 comments

  1. Hi nas!Firstly,Qilah nk ckp tq so much cause sanggup design kan blog aq.Secondly,aq memang suka sngt ngn hasil kerja kau.Thanks tau beb sbb bahagikan mase for cantikkan blog aq yg berhabuk tuπŸ˜‚πŸ˜‚.And if you want to add something,like wants to help me to add some news there,leh aje dialu alukan πŸ˜‚πŸ˜‚apelah aq ni dhlah suruh kau tlg designkan blog aq pastu suruh kau update kan blog aq.Aish kesian kat kau.Lastly,tq so much nas aq mmg hargainya.😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Your welcome my dear!! Updatekan blog? hehe.. maybe not.. Cause i'm too busy this year. We have PT3 do you remember? btw, aq slalu menunggu post2 terbaru kau. Jangan biar berhabuk lama sangat! hehehe..

      Delete

Popular Posts