RANDOM : NEW LOOK

Macam yang korang nampak, Nas dah design baru blog Nas. Mesti orang fikir "Rajin betul kau nak edit-edit blog! Bukan hari tu dah edit ke? Haritu pun dah lawo!"

design blog lama

Actually, cerita dia macamni. Nas fikir nak tukar template baru. Sajelah nak nampak macam blog wanaseoby and nurul rasya yang cantik gilo y'all! 

Nas pun godek-godeklah tutorial nak tukar template. Mula-mula asyik tak jadi je. Tapi Nas bukanlah golongan orang yang mudah putus asa. (bukan bangga tau). Jadi Nas keep trying akhirnya menjadilah. Tiba-tiba kan, nampak BURUK BEBENOR template yang Nas guna. Haa, mampos! 

Nak dijadikan cerita, html asal blog yang Nas download hilang! Entah hilang ke folder mana pon tak tahu! Akhirnya Nas pun terpaksa buat balik. Maka terciptalah blog serba purple entah hipster ke dok. Aku pun tak reti berhipster-hipster bagai! Lawa dok? huhu..

Btw, singgahlah tutorial Nas buat tu. Bersarang burung dah kat situ! Inshaallah Nas buat lagi banyak-banyak tuto ok?! 

p/s: baca nie " Ya allah, berikanlah kejayaan didunia dan diakhirat buatku dan Naseha Syahira binti Md Razali.. Aamiin.. " TQ AWAK! 

Naseha Syahira