MARATHON

21:27:00

Hello guys! ufufu.. sorry, dua hari ni Nas macam orang gila sikit. Well, nak bagitahu semua yang Nas sedang marathon Korean Drama. Tajuk cerita is "W". Nas yakin ramai dah tengok cerita ni, especially kpoppers dan fan drama korea. Dekat sekolah Nas sekali pun sama-sama gila tengok cerita ni. Kadang-kadang gelak sorang-sorang, senyum sorang-sorang.. (I know that feel bruhhh) 

At first rasa cam " haloh best sangat ke cik kak oi! Layan Mob Psycho 100 lagi best! "

p/s: Mob Psycho 100 ialah anime. I recommend you to watch it!

Actually lepas tengok kegilaan dorang tu rase nak try tengok. Dan macam biasa Nas sering terlupa sebab masa tu sedang gila tengok anime. Ditambah lagi dengan pemikiran yang mengatakan drama korea ni banyak cintan cintun plus nangis-nangis. And paling tak suka scene kisssss. 

Macam yang korang tahu, Nas baru sahaja habis PT3, alhamdulillah. Dan Nas pun cuti tanpa izin sampai hari ini ( to be more specific, 3 hari cuti tambahan). So, masa yang banyak ni Nas pun marathon. Actually baru start semalam and sekarang dah sampai episode 10. Gila kan? Yes I am. Mak Nas sendiri fikir Nas dah gila. Sorry Mama... Nas memang macam ni. 

W sangat unik. Plot dia gila gempak. It just, kalau tak banyak scene kiss I guess it better. Nas boleh kira, rasa lebih 5 kali diorang kiss. Dan Nas tak faham asal orang suke tengok scene kiss? Sweet? errrr.. more to disgusting in MY OPINION.

By the way, siapa tak tengok lagi. Silalah tengok sebab korang akan sukakannya. 


PENGUMUMAN!

Inshaallah lagi seminggu ni, lepas Nas balik daripada penjara (hostel) Nas akan buat my first GIVEAWAY! Hadiah, inshaallah best.. Hadiah ini bukanlah topup or whatever. Tapi hadiahnya ialah SATU SET NOVEL. Novel apa? Nanti Nas akan uar-uarkan secara rasmi bila dah balik nanti. Nas sangat-sangat berharap readers akan support sebab this is my first time buat giveaway!! 

You Might Also Like

2 comments

  1. Wehhhhhh aku pun maraton citer ni ahhhhh! Dan aku dah gila dgn citer ni erghhhhhhh!!

    ReplyDelete