3 TRICKS MENAMBAH INCOME KETIKA PKP

by - 22:58

Assalamualaikum

Apa khabar semua? Sihat? Semoga semua sihat-sihat belaka. Pejam celik- pejam celik, Ramadhan lagi beberapa hari sahaja lagi nak meninggalkan kita. Masa yang tinggal ni, sama-samalah kita merebut peluang yang ada untuk menambahkan amal ibadah kita. Insyaallah.

Menarik tak tajuk entry hari ni? Sebelum berbicara lebih lanjut, cuba korang teliti gambar di bawah.

Allahuakbar. Gambar ni sebenarnya dah lama aku jumpa, dan tular di media sosial. Apa makna semua ni? Maknanya, ada di antara kita yang dalam kesusahan sekarang ni sehingga terpaksa pergi ke kedai pajak gadai untuk dapatkan duit. Ramai di antara kita yang dalam kesusahan dan kesempitan. Kalau kita masih boleh hidup dengan tenang sepanjang PKP ni, bersyukurlah banyak-banyak.

Hari ni, aku nak offer benda PERCUMA dekat semua follower blog aku ni. Harapnya masih ramai lah ya. Sebab aku cuba nak bantu ramai orang jana duit sepanjang PKP ni. Jadi apa benda yang PERCUMA sangat tu?

Saya mewakili Guru Bisnes saya ingin menaja anda untuk sertai kelas online yang pada asalnya berharga RM197 tetapi diberikan secara 100% PERCUMA iaitu "3 Trick Tambah Duit Di Musim PKP" khas sempena PKPB kini dah extend 4 minggu lagi.


Aku nak share pasal Webinar Krisis Hero. Ini adalah kelas online yang Sifu Ash dan team. Gambar dekat bawah ni, diorang share hasil jualan diorang. Cuba tengok tarikh dan masa!


Sales nak dekat RM5k tu dalam masa 2 jam!! Diorang bukan jual produk yang banyak pesaing macam face mask and sanitizer. Itu baru sekali buat. Kalau praktikkan strategi yang diorang bakal share dalam kelas online, diorang boleh buat banyak sangat... Kalau diorang boleh buat, korang pon boleh buat jugak. Korang boleh daftar kelas online yang bernama Krisis Hero ni tanpa perlu bayar se sen pon! Siap dapat Ebook FREEmium yang mana mereka share apa yang cikgu mereka buat sampai boleh generate RM70k dalam masa 14 hari dan 3 Trick macam mana nak jana duit semasa wabak yang sedang melanda ni.

Sekali lagi, kelas ini sebenarnya bernilai RM197. Aku pon tak pasti sampai bila mereka offer ni tanpa bayaran. Senang cerita, korang DAFTAR dan TENGOK SENDIRI apa yang mereka nak cerita. Aku sarankan AMBIL PELUANG, dan TAKE ACTION dengan apa yang mereka ajar dalam kelas online ni.


Macam mana nak join/daftar? Sila tekan link di bawah

https://t.me/joinchat/AAAAAE-d-Tuo0Ow1FDqSNw

kemudian tekan pinned message ya! Dekat sana akan ada link untuk register.

Semoga bermanfaat dan sebar-sebarkan berita gembira ini kepada lebih ramai lagi orang sebab kita nak bantu lagi ramai orang keluar daripada kesempitan. Entry selepas ni aku nak share tentang Shopee pula. Stay Tuned okay!

You May Also Like

4 comments