BLOGLIST 2020 BY NASIHATTERMASYHUR

by - 13:12

Assalamualaikum

Lama dah aku tak buat segment. Memandangkan bloglist aku sangat sendu, so i'm looking for bloggers yang nak masuk dalam my bloglist! Semua yang join akan masuk dalam bloglist nasihattermasyhur. okay, pelik pula sebut nasihattermasyhur hahaha. I just want to say that benefit bila kita punya blog termasuk dalam bloglist ialah insyaallah trafik blog kita akan naik. Why? Sebab selalunya aku akan blogwalking based on bloglist orang and I believe that ada orang lain yang guna kaedah yang sama macam aku. hehe

Cara nak join mudah sahaja. 

  1. Follow my blog : nasihattermasyhur.blogspot.my 
  2. Make a post in your blog, title: BLOGLIST 2020 by nasihattermasyhur 
  3. Place banner segment ini sekali dengan backlink ke entry ni
  4. Comment your entry link dekat bawah and I will update it! 

Selamat bersegmen.

p/s: New entry about my 2020 resolutions will be posted next! 

You May Also Like

31 comments

  1. http://www.aimisyahirah.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  2. Saya dah join juga... tapi sis, tak dapat nak follow blog sebab takde button follow... please advise... ;) https://weolls.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  3. dah join, sama x dapat follow juga.. done masuk dlm bloglist gee dah

    http://www.zianaeunos.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  4. Myra join! but yeah, how to follow? I already put you in blog list though.

    https://www.thegreylinesbetween.com/2020/01/blogwalking-bloglist-2020-by.html

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah done join

    https://www.uminazrah.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  6. nak join tp x jumpe button follow XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hana jumpa button follow kat bahagian atas belah kanan :D

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. https://bebasperibadimu.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  9. joinnnnnn

    https://www.mialiana.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  10. Done join :)

    https://faizzahamir.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  11. Hana join jugak :D

    https://thepolarishana.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  12. Ain join ye.

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  13. Fiza join ye.
    https://www.fizacrochet.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html?m=1

    ReplyDelete
  14. saya join sini.

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  15. Nisha join ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  16. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  17. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  18. Hai.. salam kenal sis
    Saya dah join ye
    https://mimyara.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  19. Saya join yea

    https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  20. saya join

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  21. Salam kenal.. mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    Jemput join GA mama juga ye

    ReplyDelete
  22. join sini ye :)

    https://www.farhanajafri.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  23. Ummi join. Selamat berkenalan.. Ummi xjumpe dekat mana nak follow blog awak.. tapi ummi da letak blog awak dalam bloglist Ummi ;) https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  24. Om join juga :)

    http://www.ombakbergigi.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  25. join ye..dah masukkan blog awak dalam my bloglist :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/01/segmen-bloglist-2020-by.html

    ReplyDelete
  26. saya join!
    https://beehaazman19.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html

    ReplyDelete
  27. done follow awakk! sorry terlambaat tak dapat nak join T-T hehe

    ReplyDelete