JANUARY GIVEAWAY by FHR

by - 17:19

Assalamualaikum


Wahhh begitu lama ya aku tak join giveaway. Hari ni memang semangat sikit nak berblogging. Pastu aku blogwalking lah kan. Tetiba ternampak ada giveaway ni. and WAW!! Hadiahnya sangat menarik perhatian ya. Lebih-lebih lagi aku yang student ni. haaaa. Jap, aku lanje korang gambar hadiahnya. *wink

FIRST PLACE

sticky notes (2), notebook, tags (2)
 SECOND PLACE

sticky notes, sticky page markers, notebook, tags (2)

How to join:

1. You need to have a blog *obviously*.
2. Follow my blog: My Permanent Notes and Instagram: @frhfhr_.
3. Post an entry about this giveaway.
    - Make sure to insert the giveaway banner and backlink to this entry.
4. Leave the link of your entry at the comment section.

Begitu mudah bukan? Harapnya rezeki menyebelahi aku di tahun baru. HAHAHA sebab pemenangnya akan dipilih random. Aamiinnn. hehe 

Oh yeah, siapa yang nak join boleh tekan banner di atas ya. Jangan kata sis tak payung! 😘

You May Also Like

4 comments

  1. menarik hadiah nya.. ummi join la GA ni ;)

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan sini.. all the best.. =D

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-fhr.html

    ReplyDelete