Birthday Giveaway by Mya Rosli

by - 19:41


Assalamualaikum guys!

Aku tahu aku dah lama sangat menyepi. Lamalah jugak kan. Bukan aku takde benda nak diceritakan, it just that aku MALAS. okay aku malas. harap maklum. Tetapi, kali ini, untuk tidak menghampakan, dan menceriakan our birthday-girl-to-be hehe.. AYUH SEHA BANGKIT!!

But before that, nak cerita yang baru perasan sebenarnya dah lama dah follow akak Mya Rosli ni dekat insta hehehe.. 


BIRTHDAY WISH 💖

Assalamualaikum kak Mya Rosli. Have a nice day ahead. Happy birthday to you sis. I wish you all the best for your future. Doakan semua yang akak dapat, manis atau pahit sekalipun adalah yang terbaik untuk akak. Well, Allah said that maybe you don't like something but it is the best for you. He knows the best right? Semoga hari-hari yang bakal ditempuh menjadi hari-hari yang dilimpahi dengan keceriaan bak pelangi nan indah. ecewahhh.. Tapi tak salah untuk ada duri dalam langkah. (Jangan jadi duri dalam daging pula! haha) Ujian semua ni satu medan untuk kita jadi lebih baik dari hari ke hari. Ha! Macam cerita desolasi. Nak sangat hidup yang tiada masalah, maka mereputlah dalam dunia desolasi hehehe... Eh terpanjang pula. sorry suka membebel pula. Untuk memendekkannya, goodluck in your life, be happy and happy birthday hehe.. 

xoxo


You May Also Like

2 comments

  1. JALAN2

    #JMBELOG

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/birthday-giveaway-by-mya-rosli.html

    ReplyDelete
  2. good luck :D
    https://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete